.
.
.

Word fiKks-buddy met jouw collega’s!

18/04/2019

Met FiKks pakken mensen samen met een buddy hun geldproblemen aan. Oud-minister Jeroen Dijsselbloem was de eerste en bekendste buddy die voor FiKks aan de slag is gegaan. Bij de gemeente Den Haag is gemeentesecretaris Peter Hennephof ambassadeur van FiKks. Samen met ruim 30 collega’s is hij buddy geworden. Doe ook mee met jouw organisatie!

De kracht van FiKks

FiKks is een initiatief van ADG dienstengroep waarin bedrijven, gemeenten en burgers elkaar ondersteunen om schulden van burgers aan te pakken. De fiKks-app koppelt de deelnemer aan een zelfgekozen buddy. Zij werken online samen om geldzaken zo te organiseren, dat het geen geldzorgen meer zijn. De deelnemer brengt via de app met zijn of haar buddy het huishoudboekje op orde. Vanuit de app krijgen de deelnemers opdrachten voor kleine acties. De buddy kan onder andere via een chatfunctie bij de acties helpen en ziet real time welke handelingen verricht worden.

Doe mee met jouw organisatie!

De gemeente Den Haag heeft een actie op touw gezet om buddy’s te werven in de organisatie. En met resultaat: ruim 30 collega’s zijn buddy geworden, met gemeentesecretaris Peter Hennephof als boegbeeld. Wil jij ook meedoen met jouw organisatie? Kijk dan op www.samenmetfikks.nl voor hulp en tips.

Hoe meer buddy’s, hoe meer hulp

Dankzij de buddy’s kunnen mensen met schulden worden geholpen. Het mooie is dat iedereen zelf de inzet en tijdsbesteding bepaalt. Hoe meer buddy’s, hoe meer mensen geholpen kunnen worden! Iedereen kan buddy worden na het volgen van de speciaal ontwikkelde e-learning en de aanvraag van een VOG.

Kijk voor meer informatie op www.samenmetfikks.nl of neem contact op met Paulien Zwiers via paulien@wijgaanhetfikksen.nl.