.
.
.

Schuldenuniversiteit Collegereeks ‘Schuldpreventie’

12/10/2017

Het Schuldenlab070 – een samenwerkingsverband van bijna 20 publieke en private partijen die gezamenlijk nieuwe oplossingen en innovatieve aanpakken ontwikkelen op het gebied van schulden en armoede – nodigt u van harte uit voor de eerste collegereeks van de Schuldenuniversiteit. Met de collegereeks verspreiden we kennis en nieuwe inzichten vanuit steeds een ander perspectief op schuldhulp en armoede. In de eerste maanden van 2017 staan er drie colleges gepland: op donderdag 19 januari, donderdag 16 februari en donderdag 16 maart.

Elk college bestaat uit een inleiding gevolgd door reflectie, een paneldebat of een bespreking van een casus uit de praktijk. Aan het einde van het college is er ruimte voor vragen en discussie. Het eerste college gaat over schuldpreventie en maatschappelijk ondernemerschap met een inleiding verzorgt door Nationale ombudsman Reinier van Zutphen. In het tweede college staan de schulden in het brein centraal met een inleiding door Roeland van Geuns. In het derde college verzorgt Roel in ‘t Veld de inleiding, waarin wordt nagegaan wat schuldpreventie oplevert.

Aanmelden kan per college via deze link. Hier vindt u ook meer informatie over het programma en de sprekers. Meer informatie over college 1, vindt u op deze pagina.

NB: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, aanmelden is vereist.