.
.
.

Bezoek het Krap-Bij-Kas-Huis Moerwijk 25 september – 1 oktober

23/09/2019

Een jaar geleden had je het allemaal nog voor elkaar: een leuke relatie, een eigen huis, samen een bedrijf, een kindje. Nu ben je failliet verklaard, gescheiden en zit je in de schuldsanering. Je moet rondkomen van 40 euro per week en huurt een kleine tweekamerwoning in Moerwijk. Je probeert je leven op te bouwen, maar komt daarbij voor onverwachte dilemma’s te staan. Dagelijkse keuzes die we allemaal moeten maken. Maar welke keuzes maak je als jonge moeder die krap bij kas zit?

Eigen schuld, dikke bult?
Welke vooroordelen heb jij over mensen met geldzorgen? En heb je je weleens afgevraagd hoe je meedoet met minder? Schuldenlab070 opent, in samenwerking met Haag Wonen, Onzichtbaar Den Haag en Kringloop Den Haag, het Krap-Bij-Kas-Huis in Moerwijk. Beleef hier een spannende en confronterende ervaring vol verhalen, gesprekken en discussies.

Het Krap-Bij-Kas-Huis bezoeken? Meld je snel aan!
Breng op woensdag 25 september, donderdag 26 september, vrijdag 27 september, maandag 30 september of dinsdag 1 oktober een bezoek aan het Krap-Bij-Kas-Huis. Er zijn ontdekkingsreizen om 9.00 uur (niet op woensdag), 12.00 uur en 15.00 uur. Een ontdekkingsreis duurt ongeveer 1,5 uur. Meld je aan door een mail te sturen naar schuldenlab070@denhaag.nl. Geef 1 of meerdere opties wanneer je het huis wil bezoeken.

Let op! Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meer informatie ontvang je in de bevestiging.

Tijdens deze bijeenkomst wordt mogelijk gefotografeerd en worden video-opnames gemaakt. Met je aanmelding stem je in met het gebruik hiervan t.b.v. externe publiciteit.